Velkommen til Løkken

Løkken er placeret direkte i Nordjyllands skønneste natur, hvor Vesterhavets brusende bølger stille slår ind mod Nordeuropas bedste badestrand under solens stråler. Der er dog mange andre grunde til at Løkken er et populært feriested for familien.

I et af byens mange restaurationer med udendørs servering kan du nyde den lokale specialitet, stegt rødspætte på torvet. Imens kan børn og voksne med en sød tand få en oplevelse i Danmarks hyggeligste bolchekogeri, hvor de gamle opskrifter og metoder stadig tages i brug foran publikum, der bydes på nylavede smagsprøver. Hos Løkken Bryghus holdes de håndværksmæssige traditioner også i hævd, ligesom der er rig mulighed for at handle i byens andre butikker, der i sommerperioden selvfølgelig har lange åbningstider alle ugens syv dage.

Bybilledet er præget af et livligt kulturliv i form af talrige gallerier, antikmesser, koncerter, mens der for de mere aktive er strandaerobic, sandkonkurrencer og guidede by- og klitvandringer eller måske udfordringer i Action House, der byder på bowling, gokart og meget andet. På Løkken Strand kan du opleve fiskekutterne blive trukket op på land efter en tur på havet. Her har du mulighed for at købe friskfanget fisk til aftensmaden, hvis ikke én af de talrige restauranter frister.

Uden for Løkken er der også muligheder for oplevelser for hele familien. For eksempel ligger Fårup Sommerland kun et kvarters kørsel fra byen. Du kan læse mere om Løkken og Nordjyllands attraktioner her.


© mangaard.eu - Kontakt - Forbehold for fejl.